Telefonische beschikbaarheid

U kan ons momenteel iedere werkdag (ma-vrij) bereiken van 8u tot 12u. 
Na 12u vragen we u om uitsluitend nog te bellen voor afspraken of vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Op drukke momenten, zoals maandagochtend, kan het zijn dat de lijn na het keuzemenu verbroken wordt omdat we max. 10 inkomende lijnen op hetzelfde moment kunnen verwerken. Gelieve op een later tijdstip terug te bellen.

Welkom bij Huisartsen Lamanterveld

Huisartsen Lamanterveld is een groepspraktijk bestaande uit 5 huisartsen, een HAIO en 1 secretaresse (zie Ons team), daarnaast werken wij ook met een telesecretariaat.

Als groepspraktijk staan wij samen in voor de zorg van onze patiënten. We werken nauw samen en houden meerdere keren per week een patiëntenoverleg. In onze praktijk werkt iedere huisarts met hetzelfde elektronische dossier, we beheren samen uw medisch dossier en dragen een gedeeld beroepsgeheim. Indien uw huisarts afwezig is, kan u op deze manier steeds verder geholpen worden door één van de andere huisartsen in de praktijk.

Wij werken uitsluitend op afspraak, gelieve dus steeds een afspraak te maken.
Meer info vindt u bij Info consultaties

Vraagt u zich af wat de betaalmogelijkheden zijn? Of wanneer u uw huisarts kan bereiken? Meer info hierover vindt u bij praktische info.

Onze contactgegevens vindt u bij Contact.